UK’S ‘MOST WANTED’ NU IN GEHEEL EUROPA VERKRIJGBAAR: G-BARBLESS

dinsdag 15 augustus 2017

Onder de naam G-Barbless brengt Gamakatsu voor het seizoen 2016 een gloednieuwe range weerhaakloze haken voor echte specialisten. Meest krachtige eigenschappen van deze haken zijn de extreem scherpe punt en het feit dat ze zo gigantisch sterk zijn! 

G Barbless 01 577
Extreem sterk en sherp!

De modellen zijn gekozen aan de hand van de meest gebruikte modellen in de UK en aangezien het weerhaakloos vissen ook buiten het Verenigd Koninkrijk steeds meer terrein wint, lanceert Gamakatsu deze serie nu voor geheel Europa. De G-Barbless range omvat een drietal series: de Wide Gape Maggot, de Gama Black en de All Round.
        
Wide Gape Maggot
Deze bronskleurige haak, uitgevoerd met medium-lange steel en bledje, is zeer divers inzetbaar. De kleinere maten zijn ideaal voor levende aassoorten zoals casters, maden en wormen, terwijl de grotere maten perfect zijn voor pellets, meat en maïs. Dankzij de relatief dunne draad zijn de haken licht van gewicht, zonder dat het ten koste gaat van de stevigheid. 

G Barbless 02 577

De lange, iets naar binnen staande punt is chemisch geslepen en blijft uitermate lang scherp. Ideaal voor gebruik op de zogenaamde commercials waar zowel witvis als karper en F1’s gevangen kunnen worden, maar natuurlijk ook inzetbaar op natuurlijke wateren. Per 15 haken in een verpakking en verkrijgbaar in de maten 18 t/m 10.

Gama Black
Deze zwarte haak met bledje is speciaal ontworpen voor het vissen op voorns en blieken. De dunne draad zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie van natuurlijk aas zoals maden, casters en muggenlarven. De reden dat deze haak zo populair is bij vele topvissers is eenvoudig te verklaren:  dankzij het design en materiaal geeft deze haak een maximale landingskans bij het haken van een bonusvis op licht materiaal. Zeker op commercials maakt dit simpelweg heel vaak het verschil tussen winnen en verliezen. 

G Barbless 03 577

De chemisch geslepen haak prikt zeer gemakkelijk en biedt maximale grip dankzij de naar binnen staande van richting van de punt. Deze weerhaakloze haak is ideaal voor gebruik op de zgn. commercials, maar is uiteraard ook op natuurlijke wateren inzetbaar. Verkrijgbaar in de maten 22 t/m 16 en verpakt per 15 stuks.

All Round 
Gebaseerd op de Gamakatsu LS-1310 en wellicht de meest bekende haak onder alle witvissers. Dit model is nu dus ook weerhaakloos verkrijgbaar in de G-Barbless serie onder de naam All Round. De perfecte keuze voor zowel de gelegenheidsvisser als de meest veeleisende wedstrijdvisser. De relatief lange steel met bledje van deze in nikkel uitgevoerde haak, maakt het beazen en onthaken gemakkelijk en snel. 

G Barbless 04 577

De mooie ronde bocht biedt plaats aan praktisch alle denkbare aassoorten. Het ontbreken van een zgn. knikpunt tussen bocht en punt, maakt deze haak verbluffend sterk. De rechtstaande, chemisch geslepen punt dringt zeer gemakkelijk binnen en biedt veel grip. Deze weerhaakloze haak is ideaal voor gebruik op de zgn. commercials, waar zowel witvis als karper en F1’s gevangen kunnen worden. Uiteraard ook op natuurlijke wateren uitstekend te gebruiken. Per 15 stuks verpakt in de maten 20 t/m 12.

Team Gamakatsu

Meer informatie over deze serie, klik hier.