SHARE

NIEUW ‘17: Gamakatsu’s Survery ‘Multi Mission’

NIEUW ‘17: Gamakatsu’s Survery ‘Multi Mission’

Snel en gevoelig, zo zijn de nieuwe Survery hengels zeker wel te noemen. Ze zijn ook afgebouwd zoals men dat van Gamakatsu gewend is en als je een van deze hengels in handen hebt dan weet je gewoon dat je met een absoluut kwaliteitsproduct te maken hebt.

001 Survery Multi Mission 577
Snelle beauty…

De range telt voor 2017 vijf verschillende modellen waar we hier er nu één van onder de loep nemen; de Survery Multi Mission. Eigenlijk gaat het om twee soorten; naast de baitcasterversie is deze hengel namelijk ook te verkrijgen voor de molen.

De Multi Mission is oorspronkelijk ontwikkeld voor de visserij op Bass met een breed spectrum aan kunstaas en daaraan dankt deze hengel zijn breed inzetbare karakter. Liefhebbers voor de visserij op baars, snoekbaars en snoekbaars kunnen heel veel plezier gaan hebben met deze prachtstokken.

B69MH Multi Mission
De Multi Mission baitcaster heeft een lengte van 2,06m (6’9”ft), een medium-heavy actie en weegt slechts 206gr. Met een ‘Lure Weight’ van 7-21gr. kun je een breed scala aan klein tot middelgroot kunstaas vissen en tal van technieken beoefenen vanuit de boot en vanaf de kant. Aanbevolen lijndikte: 10-16lb.

S70MH Multi Mission
Ook de spinversie is breed inzetbaar en heeft een nog gevoeliger topdeel. Dit maakt hem uitermate geschikt voor zeer gevoelige visserij waarbij nauwkeurige presentatie van belang is.

002 Survery Multi Mission 577

De aanbevolen lijndikte is 8-15lb en met 213cm (7’ft) een zeer fijne hengel voor de boot- én kantvisserij. Met slechts 214gr een echte lichtgewicht.

Beide hengels zijn overigens 1-delig en worden geleverd in luxe foedraal. Afgewerkt met Fuji- ECS reelhouders, topkwaliteit Fuji Alconite geleideogen van hetzelfde merk.

Meer informatie over de Survery-hengels vind je hier.

 
Archief 2017
 NIEUW ‘17: Gamakatsu’s Survery ‘Multi Mission’

Snel en gevoelig, zo zijn de nieuwe Survery hengels zeker wel te noemen. Ze zijn ook afgebouwd zoals men dat van Gamakatsu gewend is en als je een van deze...

Lees verder >
 Moderne Klassieker: Akilas Seatrout Master

De Gamakatsu Akilas-hengels vallen in de categorie specialistische spinhengels. Ze zijn strak en luxe afgewerkt. De range heeft 2-delige én 5-delige hengels. Die laatste zijn perfect voor reislustige...

Lees verder >
 Gamakatsu LS2270 Barbless: de nr.1 haak voor groot aas!

Deze zeer sterke, weerhaakloze haak in brons voorzien van een bledje is de ideale keuze bij het gericht vissen op karpers van formaat. De vorm van de bocht en de lengte van de steel maken...

Lees verder >
 Texas- en Carolinarig

Relatief onbekend in Nederland is het vissen met een Texas- of Carolinarig. En dat is jammer. Zeker op dressuurwater kunnen deze technieken wel eens voor mooie verrassingen zorgen.

Lees verder >
 
Archief 2015Archief 2014Archief 2013Archief