SHARE

Akilas Seatrout Master

Moderne Klassieker: Akilas Seatrout Master

De Gamakatsu Akilas-hengels vallen in de categorie specialistische spinhengels. Ze zijn strak en luxe afgewerkt. De range heeft 2-delige én 5-delige hengels. Die laatste zijn perfect voor reislustige vissers of voor hen die graag hengels willen met een korte transportlengte.


Voor 2017 is er een nieuw model aan deze schitterende serie toegevoegd: de Akilas Seatrout Master. Qua actie en lengte klassiek, maar dan uitgevoerd met modernste componenten, speciaal voor de zeeforelvisserij.

Gamakatsu Akilas Seatrout 577 001
Mooie hengels voor hele mooie visserij.

Je zou kunnen zeggen dat de Akilas Seatrout Master een parabolische actie heeft, echter je voelt duidelijk dat de top redelijk zacht en vergevend is om vervolgens over te gaan in wat meer body, zonder spijkerhard te worden. Dit, in combinatie met zijn lengte van iets meer dan 3 meter, maakt het een perfecte werphengel voor lichte lepeltjes en plugjes tot en met zwaardere lepels en sbirolino’s.

De Akilas Seatrout Master is 2-delig, weegt 246 gram en heeft een werpgewicht van 8-35 gram waardoor je alle soorten kunstaas en gebruikelijke technieken kunt inzetten in de jacht op de zilveren pijlen.

Wil je meer weten over deze en andere Akilas-hengels, kijk dan hier.

 
Archief 2017
 NIEUW ‘17: Gamakatsu’s Survery ‘Multi Mission’

Snel en gevoelig, zo zijn de nieuwe Survery hengels zeker wel te noemen. Ze zijn ook afgebouwd zoals men dat van Gamakatsu gewend is en als je een van deze...

Lees verder >
 Moderne Klassieker: Akilas Seatrout Master

De Gamakatsu Akilas-hengels vallen in de categorie specialistische spinhengels. Ze zijn strak en luxe afgewerkt. De range heeft 2-delige én 5-delige hengels. Die laatste zijn perfect voor reislustige...

Lees verder >
 Gamakatsu LS2270 Barbless: de nr.1 haak voor groot aas!

Deze zeer sterke, weerhaakloze haak in brons voorzien van een bledje is de ideale keuze bij het gericht vissen op karpers van formaat. De vorm van de bocht en de lengte van de steel maken...

Lees verder >
 Texas- en Carolinarig

Relatief onbekend in Nederland is het vissen met een Texas- of Carolinarig. En dat is jammer. Zeker op dressuurwater kunnen deze technieken wel eens voor mooie verrassingen zorgen.

Lees verder >
 
Archief 2015Archief 2014Archief 2013Archief