NIEUW: Gamakatsu G-Thermal Suit

dinsdag 4 februari 2020

Gamakatsu G-Thermal Suit

Een goed warmtepak is onmisbaar voor de fanatieke visser. In de koudste omstandigheden wil je toch nog op een comfortabele manier jouw favoriete vissoort belagen. Dat is met dit nieuwe tweedelige Gamakatsu G-Thermal Suit geen enkel probleem!

Gamakatsu G-Thermal Suit
Probleemloos hele dagen actief vissen, dát is wat je wil!

HÉT JUISTE WARMTEPAK
De Gamakatsu G-Thermal Suit beschikt over alle eigenschappen die je van een warmtepak kunt verwachten. Hij beschermd tegen (extreme) koude, is waterdicht, is licht van gewicht en biedt veel draagcomfort. De G-Thermal Suit is gemaakt van 100% Nylon, met een binnenvoering van 100% Polyester.

Gamakatsu G-Thermal Suit
Het weer is nooit meer een excuus om niet te gaan!

WATERDICHT
Naast de goede isolerende eigenschappen en de waterdichtheid, is er ook gedacht aan opbergruimte voor al je kostbaarheden. Zo is er de waterdichte zak op de borst waar je zonder zorgen bijvoorbeeld je mobiele telefoon in kunt stoppen. De pasvorm is subliem, nauw aansluitende mauwen en pijpen zorgen voor uitstekend draagcomfort en de capuchon is gemakkelijk afneembaar.
Voortaan je wintersessies droog beleven op de gewenste temperatuur? Overweeg vooral de Gamakatsu G-Thermal Suit! Voor meer informatie kun je terecht op www.gamakatsu.eu

Gamakatsu G-Thermal Suit
Alles is naar wens aan te passen zodat het pak altijd goed zit!

SOCIALS
Gamakatsu is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Waar je onder andere kunt deelnemen aan allerlei leuke winacties. Niets meer missen? Abonneer/volg de kanalen van Gamakatsu